آموزش وردپرس
سرخط خبرها
خانه / گزارش رویدادها / گزارش همایش روز آشنایی با دانشکده کامپیوتر دانشگاه اصفهان

گزارش همایش روز آشنایی با دانشکده کامپیوتر دانشگاه اصفهان

Openday یا روز باز، روزی است که در آن واجدان شرایط ورود به دانشگاه، از دانشگاه مورد نظر خود بازدید می کنند و با محیط دانشگاه آشنا می شوند.

برای اولین بار و با همکاری انجمن علمی دانشجویی دانشکده کامپیوتر دانشگاه اصفهان و دانشکده کامپیوتر دانشگاه اصفهان، روز باز، برگزار شد.

برای تبلیغ این همایش و معرفی مختصر دانشکده به داوطلبان آزمون سراسری، بروشور هایی طراحی و در روز کنکور بین داوطلبان توزیع شد.

همچنین این رویداد مورد پوشش خبری خبرگزاری ها قرار گرفت:

• باشگاه خبرنگاران جوان:

• خبرگزاری فارس:

• خبرگزاری ایسنا:

همایش روز آشنایی با دانشکده کامپیوتر دانشگاه اصفهان، در روز شنبه ۱۶ مرداد ۱۳۹۵، با هدف آشنایی داوطلبان آزمون سراسری با دانشکده ی مهندسی کامپیوتر دانشگاه اصفهان و رشته ی مهندسی کامپیوتر و گرایش های آن، با حضور ۱۲۰ نفر از دانش آموزان مدارس شهر اصفهان، توسط انجمن علمی کامپیوتر دانشگاه اصفهان و با همکاری دانشکده کامپیوتر برگزار شد.

همایش در ساعت ۹:۲۰ صبح، در تالار پیامبر اعظم واقع در کتابخانه ی مرکزی دانشگاه اصفهان با پخش تلاوتی از قران کریم، آغاز شد.

همایش روز آشنایی با دانشکده کامپیوتر دانشگاه اصفهان

در ابتدای برنامه توضیحاتی پیرامون دانشکده ی کامپیوتر به حضار ارائه داده شد؛ سپس از جناب آقای دکتر براآنی – ریاست محترم دانشکده کامپیوتر – دعوت شد، تا برای حاضران سخنرانی کنند.

آقای دکتر براآنی ضمن خوش آمدگویی به حاضران، درباره ی دانشکده مهندسی کامپیوتر و جایگاه آن در کشور و همچینین وضعیت فارغ التحصیلان این دانشکده توضیحاتی ارائه دادند. ایشان ضمن معرفی دانشکده و تعدادی از اعضای هیئت علمی و همچنین گرایش های این رشته، بیان نمودند که دانشکده ی مهندسی کامپیوتر دانشگاه اصفهان از لحاظ تعداد اساتید و کادر آموزشی و تنوع رشته ها، پس از دانشگاه های شریف و امیرکبیر به عنوان سومین دانشکده ی مطرح گرایش کامپیوتر، در سطح کشور شناخته می شود.

دکتر براآنی در ادامه سخنان خود به اشتغال ۱۰۰ درصدی فارغ التحصیلان این دانشکده – ۸۰ درصد اشتغال کامل و ۲۰ درصد به طور پاره وقت – اشاره کردند.

پس از سخنرانی جناب دکتر براآنی، کلیپ معرفی دانشگاه اصفهان، جهت آشنایی بیشتر با دانشگاه و بخش های مختلف آن، برای حاضرین پخش شد.

در بخش بعدی ۳ نفر از دانشجویان و فارغ التحصیلان موفق دانشکده، که هم اکنون به عنوان کارآفرینان برتر کشوری مشغول به فعالیت اند، برای حاضرین سخنرانی کردند و بخش هایی از تجربیات خود را با آن ها به اشتراک گذاشتند.

سخنرانی امیرحسین خادمی کارآفرین برتر

آقای مهندس علیرضا کاظمی نیا، کارآفرین نمونه ی شرکت تراپیکو، فعال در حوزه ی فناوری اطلاعات و گرایش تجارت الکترونیک، آقای امیر حسین خادمی، کارآفرین نمونه و آقای محسن احمدی دانشجوی نمونه، از سخنرانان این بخش بودند.

پس از آن یک مسابقه، که بازی آن (مخ پیچ) توسط یکی از دانشجویان دانشکده ی کامپیوتر دانشگاه اصفهان ساخته شد بود، با حضور تعدادی از حاضران که برای شرکت در مسابقه بر روی صحنه آمدند، برگزار و در پایان به برندگان جوایزی اعطا گردید.

در قسمت بعدی، ریاست محترم دانشکده، اساتید و کارآفرینان، برای بخش پرسش و پاسخ به روی صحنه آمدند و به سوالات حاضرین که در فرم های مشخص پرسیده بودند، پاسخ دادند.

در پایان مراسم از تمامی حاضرین، جهت انداختن عکس یادگاری در کنار ریاست محترم دانشکده، اساتید، کارآفرینان و اعضای انجمن علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر، دعوت شد.

عکس پایانی شرکت کنندگان با اساتید و اعضای انجمن علمی کامپیوتر دانشگاه اصفهان

در نهایت از حاضرین پذیرایی به عمل آمد و مراسم پایان یافت.

درباره ی نیما بارانی